De bästa presenterna till mors dag

De bästa presenterna till mors dag

Det vankas mors dag - dagen då vi uppmärksammar och firar våra älskade mammor lite extra!

Vi har valt ut våra absoluta favorit-gåvor för att göra det lite lättare att hitta de bästa av alla möjliga presenter där ute. 


Mammor har ofta fullt upp med att ta hand om allt och alla och avsätter kanske sällan tid för att rå om sig själva. Att ta hand om sig själv och ge sig själv uppskattning och kärlek är minst lika viktigt som att ge av sig själv till någon annan.
Därför tycker vi att de perfekta presenterna till mamma på morsdag är en dos self-care (self-love) och den lugna, fina stund som uppstår när vi skapar någonting själva för hand. 

Tips! Skriv ett presentkort till din mamma där du bjuder in till en fin stund tillsammans med gåvan. 

 • Ge bort en njutningsfull upplevelse till mamma och ha en lugn och härlig stund tillsammans där ni skapar era hemgjorda produkter. Vi har de perfekta paketen med allt ni behöver för hemma-spa. En myskväll eller eftermiddag där ni tar hand om er själva och gör egna ansiktsmasker, kroppsskrubb, ansiktsskrubb och badsalt av fina ingredienser.
  Vi har satt ihop olika diy-paket som är perfekta för ändamålet. Ansiktsmasker med lera och andra naturliga ingredienser som bl.a. djuprengör och tillför fukt.
 1. Ansiktsmask med kaolinlera. 
 2. Superlyxig ansiktsmask med bl.a baobaolja som är en jättefin naturlig ingrediens.
 3. DIY-paket Badsalt av fina salter.
 4. Body Scrub DIY-paket.
 5. Diy-paket Ansiktsskrubb.

   

  • Ge henne lyxen att blanda sin egen parfym med eteriska oljor. Vi har tre olika paket som alla innehåller en jojobaolja och tre eteriska oljor vardera. Sunny Vanilla Breeze, Vetiver Grape och Bergamot Bliss är döpta efter doft-kompositioner som hon blandar enligt ett recept. De doftar ljuvligt!

  • DIY-tvålpaket är ett paket med alla ingredienser som behövs för att göra en väldoftande tvål med eteriska oljor och torkad lavendel. Doftar mer än väl törs vi lova!!

  Lämna en kommentar

  Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.